Friday, November 1, 2013

SAYA MANGSA SPM 2013 #8

Views
Salam,,,,sunyi sepi je blog Harra... Dah berhabuk pun haha ni mungkin x de idea nak update ape kot..... tapi  sekarang sangat padat mase Harra.. this week penuh sangat aktiviti2 yang sangat menarik. . tapi semalamlah ( 31/10/13 ) hari yang paling sedih dalam sejarah hidup Harra sebagai pelajar sekolah... Semalam ade majlis mohon restu bgi pelajar2 SPM BATCH96 (haha x sangke aq dah 17 tahun) ... sedih sangat hati ni coz akan meninggalkan sekolah yg tercinta :( .. Minggu depanlah Pperiksaan yg terpenting yg akan mengubah hala tuju saya akan berlangsung... takut,gementar,gembire semue ade... Harra harap korang doakan lah Harra agar dapat menjawap peperiksaan dengan tenang,,, Harra target for get 4A+ for my SPM.. aminnnn doakan tau..

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. aiii zara, tq folow sis...and gd luck for your exam dear...

    ReplyDelete
  2. welcome to you.. :) tq bce my blog ye,, i hope so

    ReplyDelete